Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

Na zimní období prodlužujeme otevírací dobu saunového světa od 10:00 – 21:00! Nezapomeňte si ale udělat rezervaci, bez rezervace se vám může stát, že sauny budou vypnuté.

Pravidelná návštěva sauny přináší nejen pocit pohody a uvolnění, ale také významné zdravotní benefity! Teplé prostředí sauny pomáhá uvolňovat svalové napětí, zlepšuje cirkulaci krve, a tím podporuje regeneraci organismu. Pravidelné saunování posiluje imunitní systém, čímž snižuje riziko nachlazení a jiných onemocnění. Je to také výborný způsob, jak zmírnit stres – tělo v sauně uvolňuje endorfiny, které navozují pocit klidu a spokojenosti.

V saunovém světě Natura herbal spa můžete využít širokou nabídku saun, které kombinují tradiční i inovativní prvky. Kromě klasických finských saun, kde se tělo zahřívá na vysoké teploty, zde naleznete i bylinkové, solné a parní sauny. Bylinkové sauny využívají přírodní esence z léčivých rostlin, které přispívají k hluboké relaxaci a harmonii těla i mysli. Parní sauny naopak zvlhčují vzduch, což je ideální pro osoby s citlivou pokožkou nebo dýchacími problémy.

Náš tip: Solná sauna, kde je do sauny vháněna solná pára, která zlepšuje dýchání a napomáhá k detoxikaci organizmu.

Návštěva saunového světa v Natura herbal spa je tedy nejen příležitostí k odpočinku, ale i důležitým krokem k celkové péči o zdraví. Díky profesionálnímu zázemí a přívětivému prostředí se zde budete cítit komfortně a příjemně.

Těšíme se na vás a prosím vás o rezervaci na telefonním čísle: +420 604 101 703

Recommended Articles