Telefon

+420 604 101 703

E-mail

recepce@wellnessnatura.cz

Provozní doba

Po - Pá: 14 - 21, So - Ne: 13 - 21

Každý z nás si občas zaslouží odpočinek a péči o své tělo i mysl. A co by mohlo být lepšího než strávit den v oáze klidu a relaxace? Pokud hledáte to pravé místo pro odpočinek, nemůžete minout nabídku Sauna day v Natura Herbal spa & wellness.

Co přesně Sauna say u nás obnáší? Můžete se těšit na širokou nabídkou saunových procedur, které poskytují prospěšné účinky pro vaše tělo. Od tradiční finské sauny po solné a bylinné sauny, vše je zde k dispozici, aby vaše tělo prožilo opravdovou regeneraci.

Ale to není vše! Sauna day je také spojen s nabídkou různých wellness procedur, jako jsou masáže, aromaterapie a další relaxační aktivity, které vám pomohou zbavit se stresu a napětí. Nechte se hýčkat profesionálními terapeuty, kteří se postarají o vaše pohodlí a blaho.

NÁŠ TIP: Spojte saunu s masáží, vaše tělo se dokonale uvolní, masáž půjde více do hloubky a vy budete odcházet dokonale uvolnění.

Jedním z největších lákadel Sauna day v Natura Herbal spa & wellness je 25% sleva na saunový svět a 15% sleva na veškeré procedury každou NEDĚLI a ČTVRTEK! To znamená, že si můžete užít luxusního odpočinku za zvýhodněné ceny. Jedinou podmínkou je registrace u nás na recepci.

Ať už jste našimi pravidelnými návštěvníky nebo přemýšlíte o tom, že sem zavítáte poprvé, Sauna day je ideální příležitostí, jak objevit kouzlo tohoto místa. Užijte si odpoledne plné relaxace, péče a regenerace za zvýhodněné ceny a nechte se unášet vlnou klidu a pohody.

Nenechte tuto příležitost ujít a rezervujte si své místo na Sauna day u nás ještě dnes. Vaše tělo i mysl si zaslouží tu nejlepší péči a zasloužíte si to i vy.

Rezervace místa: +420 604 101 703

Recommended Articles